Know-How

Проект центар

Donec nec arcu quis augue porta laoreet. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Morbi eget lacus eros. Phasellus vehicula... повеќе...

Обуки

Обуките во КОСМО Иновативен Центар ги зголемуваат вашите вештини на професионално ниво и ве квалификуваат за работни места кои значат вработување или напредок во кариерата.... повеќе...

Нашата Мисија

  • КОЗМО - КОмуникацијата Зависи од МОтивацијата
  • COSMO - COmmunication Subject to MOtivation