FINPACT семинар, 20 Август 2020 г.

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/cosmoinnovate/public_html/includes/menu.inc).

FINPACT, едно-дневен семинар на 20 Август 2022 год. во Скопје за примена на иновативни методи за инвестирање кое генерира финансиски принос и мерливо, позитивно социјално влијание.

PROMO VIDEO
Трансформација на личен капацитет
https://www.youtube.com/watch?v=pz8ReKYBt74&t=9s

На семинарот на 20 Август 2022 год. учесниците ќе имаат можност да се вклучат во мрежа на соработници кои им овозможуваат на граѓаните социјално одговорни практики за обезбедување дополнителна финансиска поддршка на стандардните програми за социјална и здравствена заштита на вработените, а особено на граѓаните во неформалниот сектор кои немаат пристап до државните програми за поддршка.

Котизацијата 1.850,00 ден. Термин: сабота 10.00-16.00 ч. 

Повеќе информации и пријава на линк >>> sbch.org.mk/novosti/finpact-инвестирање-кое-генерира-финансиски-принос-и-позитивно-социјално-влијание