Практична обука за Финансиско и Материјално Сметководство - Група Септември 2022

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/cosmoinnovate/public_html/includes/menu.inc).

Септември 2022 ! 

Котизацијата 15.600,00 ден. 1 рата 3.900,00 (плаќање на 4 месечни рати) 10% попуст за пријава на два и повеќе учесници. Настава: вторник и четврток 18.00-20.00 ч. 

пријава на линк >>> 

http://www.cosmoinnovate.com.mk/sites/default/files/prijava_za_kurs_smet...

Програмата на курсот опфаќа комплетна практична обука за финансиско и материјално сметководство.
Се работи на компјутери со инсталиран професионален софтвер за сметководство и со реални документи - односно во текот на обуката се води реално сметководство на претпријатие. Програма на обуката на линк >>> http://www.cosmoinnovate.com.mk/obuki/dualniobuki/smetkovodstvoobuka