Семинари

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/cosmoinnovate/public_html/includes/menu.inc).

Програмите на семинарите во КОСМО Иновативен Центар се подготвени да презентираат најнови информации и применети методи во деловното работење согласно тековните законски одредби и меѓународни стандарди. Учесниците на семинарите ги надополнуваат своите знаења и практични вештини. Во програмата е вклучена и размена на деловно искуство и воспоставена пракса на компаниите и организациите која се реализира во соработка со сертифицирани домашни и интернационални тренинг провајдери , консултанти и ментори. Семинарите можат да се реализираат како интерни тим билдинг обуки за поголеми групи претставници на исто претпријатие или организација или како менторски програми за поединци или помали групи со можност за прилагодување на програмата според потребите на клиентот. 

Лидерски потенцијали и вештини

Семинарот Лидерски потенцијали и вештини има цел менаџерите и раководителите да ги подготви за примена на лидерски вештини за водење на вашата организација на ново ниво на реализација, мотивација и продуктивност. Семинарот кај учесниците ќе...

повеќе...

Интегрирано Бизнис Планирање и Буџетирање

Семинарот се организира како интерна обука за стратешко размислување и тим билдинг на човечките ресурси од извршниот менаџмент во организациите, со прилагодена програма на реализација.

Програмата е наменета за стекнување вештини од областа...

повеќе...
Семинари | Cosmo Innovate

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.