Меѓународни Обуки

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/cosmoinnovate/public_html/includes/menu.inc).

КОСМО Иновативен Центар во соработка со Индустриската Стопанска Комора на Нирнберг, Германија, Федералната Стопанска Комора на Австрија, Фондацииите Swisscontact и Helvetas - Швајцарија и Индустриската Стопанска Комора на Штаерска, Словенија нуди повеќе меѓународно сертифицирани програми и специјализации за специфични теми на маркетинг, менаџмент, угостителство и SPA хотелиерство, „зелена„ циркуларна економија и енергетска ефикасност.

ЕУРЕМ - EUREM European Energy Manager

ОБУКА 2022/23 - Национална сертификација за Енергетски Менаџери согласно ЕУ директива 2012/27/EU и Закон за Енергетска Ефикасност на РСМ 

повеќе...

10th International Conference for European EnergyManagers

ПОВИК ЗА НОМИНИРАЊЕ ПРОЕКТИ

Номинација на проекти ќе се реализира на GREEN ENERGY DAY 2019 на 1 Ноември 2019 год. https://www.sbch.org.mk/content/green-energy...

повеќе...