Дуални Обуки

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/cosmoinnovate/public_html/includes/menu.inc).

Сертифицираната тренинг програма за дуални обуки која ги надополнуваат вашите квалификации (или преквалификува) и ве подготвуваат за работа на типични работни места во одделите за сметководство, финансии, подготовка на проектни концепти и раководење на проекти, како и за управување со мали претпријатија. Програмата нуди и обуки за специфични квалификации по потребите на пазарот на труд или по интерни програми на барање на работодавците: Финансиско и материјално сметководство, Деловен администратор, Проект Менаџер, Медицинска и спортска масажа, Заварувач, Електро-монтер, Машино-бравар, Опслужувач за CNC машини и др. Сертифицираната тренинг програма нуди различни курсеви кои започнуваат со основни теми кои се продлабочуваат во методологии за извршување на работните задачи и подготовка на соодветна деловна документација. Обуките се реализираа дуално, 30-40% теоретска настава, 60-70% практична настава. Надзорот и сертифицирањето според Германските стандарди на дуално образование.

Сметководство - комплетна ON-LINE дуална обука

Програмата на курсот опфаќа комплетна практична обука за финансиско и материјално сметководство согласно Меѓународните Сметководствени Стандарди (МСС). Со успешна реализација на обуката учесниците ќе можат самостојно да водат сметководство на...

повеќе...
Дуални Обуки | Cosmo Innovate

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.