• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

RELAX-програмата е составена од неколку делови, кои ќе Ви овозможат да научите како да се релаксирате, што е многу важно за успешно животно балансирање и зголемување на самопочитта и самодовербата.

Во соработка со стручниот тим на ХАЛОМЕДИКА можете да одберете природни релаксациски третмани кои одговараат на вашата возраст и начин на живот.


Низ модулите на програмата ќе научите техники на релаксација, внесувајќи го релаксирањето како дел од Вашето секојдневие. Техниките на релаксација ќе Ви овозможат повисока самоконтрола, позитивен приод кон секојдневието, здравје и благосостојба, овозможувајќи Ви да ја повратите страста и радоста во Вашиот живот.

Модулите на програмата можат да се следат поединечно по сопствен избор или во пакет. Модулите се на редовната програма на отворени обуки, а во договор може да се реализираат и како in-house обуки.

Во солената соба HaloSPA на ХАЛОМЕДИКА можете да се опуштите и одморите и практично да ги примените методите на релаксација.


Солената терапија (халотерапија) е природен третман на респираторниот тракт, кожата и организмот во целост, со помош на суви аеросоли од природна карпеста сол и други фактори на микроклимата од природните солени пештери.

повеќе...

Размислувајте позитивно. Денес не е доволно само да знаеме како да живееме без проблеми. Луѓето сакаат да знаат како да живеат подобро, како да го достигнат својот максимум и да ги исполнат своите потенцијали.

повеќе...

Burnout се смета дека е резултат на хроничен стрес кој не е успешно решаван. Карактеристики на состојбата на самоизгорување се: чести депресии, непрестајна анксиозност, емоционална исцрпеност, ниско ниво на задоволство при работата итн.

повеќе...

Недостатокот на самодоверба и премалку самољубие се верувања формирани во детството под влијанија на семејството. Тие ја спречуваат вашата среќа, исполнување и успех во животот. Откако ќе станете самосвесни за причините, ќе го промените стариот модел на размислување и ќе можете да го искористите вашиот целосен потенцијал - да станете самоуверени и успешни.

повеќе...

Комуницирањето не е само разговор со зборови. Комуницирањето значи многу повеќе од тоа. Комуницирањето значи размена на пораки, мисли, споделување на чувствата со другите. Колку повеќе луѓето се познаваат, толку подобро ќе комуницираат.

повеќе...

   
   
 

контакт-лице

Христина Софеска
информации/пријави

тел. (02) 244 8077, 075 438 576

(02) 244 8134

e-mail:
hristina@cosmoinnovate.com.mk

повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за KNOW-HOW обуките >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за КОНФЕРЕНЦИИТЕ >>

повеќе за СТУДИИТЕ >>

кредит-систем ECTS (pdf.)

кредит-систем ECVET

Закон за образование на возрасните (.pdf)

 

ценовник 2017/2018 (.pdf)

ТРЕНЕРИ

 

пријава за КУРС (.doc)

пријава за KNOW-HOW семинар (.doc)

пријава за EUREM (.doc)

пријава за RELAX-програма (.doc)

 

Обуките во LIFE Long Learning програмата на КОСМО Иновативен Центар се спроведуваат согласно препораките во документите на Копенхагенскиот Процес

Рзолуција на Европскиот Парламент од 18 декември 2008 година со препорака на Европскиот Парламент и на Европскиот Совет за воведување кредит-систем за образованието за возрасни - European Credit System for Vocational Education and Training (ECVET) 

За регистрирање на активностите на студентите потребни за релизација на наставните програми и добиените знаења и компетенции со соодветните курсеви во образованието дефинирано со EUROPASS

Имплементирање на ECTS (од циклусот 2005/06 во LIFE Long Learning програмата на КОСМО Иновативен Центар)

Имплементирање на ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training) во LIFE Long Learning во програмата на КОСМО Иновативен Центар - циклус обуки 2009/2010

 

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт
© 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.