• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

ОКТОМВРИ 2012

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
КАЈ ГРАДЕЖНИ ОБЈЕКТИ

Имајќи го предвид фактот дека од трите категории на потрошувачи на енергија на светско ниво (индустрија, транспорт и домаќинства), категоријата домаќинства е на прво место како најголем потрошувач, исклучително е важно со низа организирани мерки, разни техники и активности да се влијае на намалување на потрошувачката.

целиот текст >>

ПРЕЗЕНТАЦИИ

Презентацијата е специфичен и најчест облик на претставување, пропагирање и понуда на одреден производ или услуга на пазарот. Се користи со цел да се истакнат предностите, можностите и квалитетите на производот/услугата и кај клиентот да се поттикне мотив за купување на производот или прифаќање на услугата.

целиот текст >>

   

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

   

ПАРТНЕРИ

   
   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.