• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

МАРТ 2012

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

ТРУДОВО ПРАВО

Трудовото право е гранка на позитивното право која подразбира примена на правни норми и начела содржани во работното законодавство. Работниот однос се воспоставува поради задоволување на потребата на сопствениците на капиталот и сопствениците на работната сила.

целиот текст >>

Е-ТУРИЗАМ

Евидентно е дека Интернетот промени многу аспекти во начинот на живеење. Е-трговијата е битен предуслов за новите, глобалните, интернет поврзаните бизнис околини, особено во туризмот.

целиот текст >>

ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА

„Корисникот, муштеријата е најважниот посетител на нашиот простор. Тој не зависи од нас. Ние зависиме од него. Тој не ни ја прекинува работата. Тој е цел на нашата работа. Тој не е странец во нашата работа, туку е дел од неа. Ние не му правиме услуга со тоа што го услужуваме. Тој нас ни прави услуга што ни дава можност да работиме.“ - Махатма Ганди

целиот текст >>

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

   
   

ПАРТНЕРИ

   
   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.