• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

МАЈ 2012

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

ЕФИКАСНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ
ВО РАБОТЕЊЕТО

Во секојдневниот живот многу често доаѓа до поистоветување на овие два поима што е неоправдано. Овие два поими се меѓусебно различни. Ефикасноста и ефективноста се две страни на паричката. Заедно испреплетени и условени, двете даваат взаемен квалитет наречен успешност (и вредност на целата паричка).

целиот текст >>

КЛАСИФИКАЦИЈА
И ИЗБОР НА ПРОЕКТИ

Во приликите на македонскиот пазарен стопански систем согласно Законот за трговски друштва постојат три различни случаи на стопански субјекти, но за ниедна не е обврзувачка примената на заедничка методолошка основа.

целиот текст >> 

   

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

   

ПАРТНЕРИ

   
   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.