• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

ЈАНУАРИ 2014

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

ЗНАЧЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ
ВО ПАЗАРНОТО СТОПАНСТВО

Со услугите се среќаваме насекаде, тргнувајќи од посетата на доктор, ручек во омилениот ресторан, користење такси превоз итн. Сето ова ги сочинува услугите во нашето постојано живеење. Развиените земји сè повеќе откриваат дека нивниот услужен сектор зазема најголем дел од нивниот национален доход – БДП; затоа тие постојано работат на подобрување на квалитетот на нивните услуги, а со цел постигнување подобар бенефит на целокупното стопанство во државата.

целиот текст >>

   
   

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

   

ПАРТНЕРИ

   
   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.