• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

ФЕВРУАРИ 2012

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

БИЗНИС ПРОЕКТ-МЕНАЏМЕНТ (менаџмент на претпријатието на еден проект)

Најважната задача на менаџментот е: да се реализираат сите активности во фирмата кои се ориентирани кон одредена цел и, благовремено, со постоечките финансиски и персонални ресурси, со најдобри резултати.

целиот текст >>

ШТО E ВСУШНОСТ БРЕНД?

 “Човештвото е зависно од знаци и системи, а човечкиот ум е нераздвоен од функционирањето на знаците – иако интелектуалната способност не треба да се идентификува со такво фукнционирање” Charles Morris, Foundations of the Theory of Signs.

целиот текст >>

ЕФИКАСНО ЗБОРУВАЊЕ - КЛУЧ ЗА ДЕЛОВЕН УСПЕХ

Клучен фактор на победата е да знаете од каде доаѓа другата страна. Без оглед дали сте во некакви преговори, во војна, или пак држите некаков говор во јавноста, ваквата информација може да биде од голема вредност. Таа е исто така потребна доколку се надевате да остварите комуникација или да се поврзете со некои луѓе.

целиот текст >>

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

КАКО ФУНКЦИОНИРА Е-ТРГОВИЈАТА?

Електронската трговија претставува водење на трговијата на производи и услуги со помош на телекомуникациски средства. Станува збор за online продажба, со или преку веб страна, или преку e-mail.

целиот текст >>

ПАРТНЕРИ

   
   
   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.