• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

ДЕКЕМВРИ 2013

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

Е-МАРКЕТИНГ ПЛАНИРАЊЕ 

Интернет маркетингот е употреба на интернетот и другите дигитални технологии за да се постигнат целите на маркетингот и да се поддржи модерниот маркетинг концепт. Во практиката е-маркетингот значи употреба на веб сајт на компанијата заедно со други он-лајн промотивни техники, како на пример engines, banner advertising, директен и-меил, линкови или услуги од други веб сајти со цел да се придобијат нови потрошувачи и да се обезбедат услуги на постојните потрошувачи кои ќе помогнат да се развие подобра врска со потрошувачот.

целиот текст >>

   
   
   

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

   

ПАРТНЕРИ

   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.