• Почетна
  • Услуги
  • Обуки
  • Производи
  • Референци
  • За нас
  • Контакт

КОСМО-ПРИЛОЗИ

јануари 2012, февруари 2012, март 2012, април 2012, мај 2012, септември 2012, октомври 2012, ноември 2012, декември 2012, јануари 2013, февруари 2013, март 2013, април 2013, мај 2013, септември 2013, октомври 2013, ноември 2013, декември 2013, јануари 2014, февруари 2014, март 2014, април 2014, мај 2014, септември 2014, октомври 2014, ноември 2014, декември 2014, јануари 2015, февруари 2015, март 2015, април 2015, мај 2015, септември 2015, октомври 2015, ноември 2015, декември 2015, јануари 2016

АПРИЛ 2012

english

 


мапа на сајтот


повеќе за ТЕМАТСКИТЕ ОБУКИ >>

повеќе за МОДУЛИТЕ (КУРСЕВИ и СЕМИНАРИ) >>

повеќе за RELAX-програмата >>

ЕКОНОМСКА ПРОПАГАНДА И ПРОМОЦИЈА (ЕПП)

Секоја компанија користи специфична мешавина на рекламирање, промоција на продажбата, односи со јавност, лична продажба и директни маркетиншки алатки за убедливо да комуницира со вредноста на потрошувачите и да гради однос со нив.

целиот текст >>

БИЗНИС ПРОЦЕС МЕНАЏМЕНТ

Business process management (BPM) e холистички пристап на менаџмент фокусиран на сите аспекти во организацијата вклучувајќи ги и барањата и потребите на клиентите. Ја промовира ефективноста и ефикасноста земајќи ги во предвид иновациите, подобрувањата, флексибилноста и интеграцијата со технологијата.

целиот текст >>

   

Информативно издание на
КОСМО Иновативен Центар.
Месечно ве информираме за нови иновативни бизнис-решенија
и активности кои ги објавуваме јавно како КОСМО ПРЕГЛЕД.

пријавете се... бидете во тек...

архива >>

   
   

ПАРТНЕРИ

   
   
   
   

почетна      услуги      обуки      производи      референци      работа      за нас      контакт

 
 © 2003 КОСМО Иновативен Центар. Сите права задржани.